5 giorni / 525 miglia / 11 ore 43 minuti
"Loosen the belt for this foodie-fueled trip between Minneapolis and Milwaukee, where back roads roll by fish fries and supper clubs, creamy pies and frozen custard, a mustard museum and an organic farming mecca. Local breweries help wash it all down." - Trip 42 of USA's Best Trips (Regional Travel Guide) by Sara Benson, Amy Balfour, Alison Bing, Jennifer Denniston, Lisa Dunford, Alex Leviton, David Ozanich, Danny Palmerlee, Brandon Presser, Karla Zimmerman
Lonely Planet USA's Best TripsVedi più viaggi
Giorno 1
9:00 am - 4.6 miglia / 11 minuti - 9:12 am
10:12 am - 50.2 miglia / un'ora - 11:13 am
Cheese Curd Capital of Wisconsin
11:13 am - 1.0 miglia / 3 minuti - 11:17 am
12:17 pm - 67.0 miglia / un'ora 15 minuti - 1:33 pm
2:33 pm - 85.4 miglia / un'ora 43 minuti - 4:17 pm
5:17 pm - 56.9 miglia / un'ora 7 minuti - 6:25 pm
Giorno 2
9:00 am - 3.2 miglia / 5 minuti - 9:06 am
1:06 pm - 2.6 miglia / 4 minuti - 1:11 pm
2:11 pm - 31.1 miglia / 40 minuti - 2:52 pm
3:52 pm - 7.6 miglia / 19 minuti - 4:12 pm
5:12 pm - 3.4 miglia / 12 minuti - 5:25 pm
Giorno 3
9:00 am - 3.5 miglia / 11 minuti - 9:12 am
10. Dane County Farmers' Market
every Saturday Apr - Nov
10:12 am - 0.5 miglia / 2 minuti - 10:15 am
11:15 am - 31.0 miglia / 48 minuti - 12:04 pm
1:04 pm - 16.7 miglia / 25 minuti - 1:30 pm
2:30 pm - 1.6 miglia / 5 minuti - 2:36 pm
3:36 pm - 10.7 miglia / 20 minuti - 3:57 pm
Giorno 4
Giorno 5